Zdravý život

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zdravý životný štýl

zdravá výživa=zdravý život v dnešnom svete dosť používané slovo a tým je zdravá strava.Málo ľudí vie že keď SA človek zdravo stravuje neznamená to že neje vôbec žiadne sladkosti,mäso vynecháva nejaké nápoje.Je to o tom ako často tieto pochúťky prijímame.nezdravé jedlo celkovo ovplyvňuje náš život a s nim spojené veci ako je naše fungovanie mozgu,celková výkonnosť a tak ďalej.Stačí ak začneme pomaly a postupne sa do toho dostaneme.Prestaneme sa stravovať vo fast-foodoch,nebudeme jesť polotovary a piť sladké nápoje.Namiesto toho si radšej dáme dobré kuracie mäso,zeleninu a čistú vodu.Čistá voda je podľa mňa najlepšia voda pretože zaženie naozaj smäd a má pozitívne účinky na naše telo.ďalej k zdravému životnému štýlu patrí určite aj cvičenie.pri cvičení spevňujeme naše svalstvo,zvyšujeme našu výkonnosť a zhadzujeme tie kilečká navyše.KOmu sa moc nechce cvičiť alebo nemá čas určite si ale čas nájde na behanie.Večer alebo ráno si ísť zabehať na pol hodinku určite stačí a tiež to pomáha ;) Takže nezabudnime sa zdravo stravovať pretože ako sa hovorí v zdravom tele zdravý duch! naše telo je odrazom seba samých.Takže ak my sami nezačneme niečo so sebou robiť a nevstúpime si do svedomia o niekoľko rokov nás to dobehne a potom môže byť aj neskoro.

Zdravá výživa | stály odkaz

Komentáre

  1. Zdravie
    Súhlasím, ale niekedy je dobré si dopriať aj nejakú minerálnu vodu nech máme aj nejaké vitamíny z nej. A keď už čistú vodu tak z nejakého prameňa alebo dostatú nech nie je plná chlóru.
    publikované: 09.11.2015 12:08:16 | autor: Marcela II.C (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Súhlasím, ale...
    Ja som aj toho názoru, že niekedy by sme si mali dopriať ;)
    publikované: 09.11.2015 12:13:01 | autor: Michaela (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Zdravie
    Treba si v živote dopriať
    publikované: 09.11.2015 12:15:55 | autor: Kristína 2.C (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. súhlasim, ale ...
    Tak treba si dopriať. To je pravda. Ale netreba to preháňať. Tak čistá voda je najlepšia ale ja by som pridala ku tomu aj nejaké tie ovocné nápoje a zeleninové z čerstvej zeleniny a ovocia, ktoré majú viac prospievajúcich látok.^^
    publikované: 12.11.2015 13:08:03 | autor: Michaela (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014